查看: 39682|回復: 113

[短線遊] 80後 旅行團 80s Travel group

活動類型:
出外郊遊
開始時間:
2013-8-1 22:05 至 2020-7-31 22:05 商定
活動地點:
布吉,東京,香港, 曼谷, 韓國, 埃及, 關島,大阪,澳洲,黃金海岸,台北,墾
已報名人數:
剩餘名額:
999 人
報名截止:

80 旅行團 80s Travel group

本小組己經成立左半年啦~~~舉辦左不下二三十個活動, 歡迎各位參入我地^____^

因為朋友都唔係太鐘意去旅行, 又或者淨係掛住進修

有錢都用嚟投資供樓, 所以都好難約去旅行.年紀相近

又開得心啲麻...

所以好想攪一個小組, 尋找志同道合的朋友, 俾大家發掘同交流放假好去處, 又或者推介啲不為人知的隱世旅遊點,不論長trip,

定短      trip, 都歡迎發表同埋自組活動.

小至出街跑步游水,又或者夾船出海船p , 出來約食飯又得...

點加入?先答下面問題

1.是否80s?

2.簡單介紹下自己,又或者介紹下自己的特殊技能,:教練, 導師,,,,攝影高手,救生員, 潛水員咁~

3.鐘意玩咩?

4.fb 聯絡方法, 請留下fb email & name跟住我會add ^^~

歡迎大家加入

********** 雖然唔限字數, 但係都唔好寫得hea la*******

已通過 (1 人)

留言 申請時間
anson1909 2013-8-7 19:26

暫未通過 (7 人)

留言 申請時間
madeinhk 2016-4-25 18:15
chloe0927 2014-1-8 09:27
step001 2013-12-2 22:55
philiplau 2013-11-30 09:05
anttna 2013-10-27 19:44
fion315 2013-8-13 09:01
huckleberry 2013-7-31 15:27
80後男,陽光海灘,遊山玩水,吃喝玩樂
fb:cheunganson /anson1909@hotmail.com
has a Travel 80's group already
hihasky 發表於 2013-8-7 21:10

個GROUP停左好耐!!!(我有興趣玩下!!資料已PM!!!)
剛剛先check pm, 而家要去趕住潛水, 夜啲再add你地

多謝各位加入
1.是否80s? yes

2.愛攝影

3.旅行, 食D地道美食, 睇相

4.fb 聯絡方法 hkie_bse@yahoo.com.hk (chris lo)
added 左各位啦~

大家check fb先~
1.Yes

2.Lifeguard, Open water diver

3.Travel, Dance, Sunbath, Party

4.yayauuu@hotmail.com
Yes. Wanna to join the group
1. Yes
2. Outgoing girl
3. I like travel
4. fion_315@yahoo.com.hk  (Fion)
我想請問你fb係咪kwan? thx
huckleberry :yes ar
回復 11# diverk

我入左group啦~
hi! 多謝你咁有心搞呢個group : )
我係80同90中間:)女仔一個. 鐘意backpack去旅行,平時會看不同類型的電影,睇話劇,喜歡去香港唔同地方,係舊區街道四圍慢慢行, 睇星睇日落,喜歡發呆
pm-ed my facebook to u la