查看: 40479|回復: 124

[中華地域] 找愛好旅行影相的人~[Hong Kong]

活動類型:
出外郊遊
開始時間:
活動地點:
hong kong
已報名人數:
報名截止:
本人係一名愛好旅行的女子, 奈何我冇旅伴. 最近10月同朋友去左韓國玩, 本身我好中意周圍玩, 周圍影相同食野, 可惜我身邊o既朋友都唔中意影相, 佢地去旅行都係中意shopping... 覺得好冇癮.
好希望可以係呢度識到d差唔多年齡o既女仔, 可以一齊去遊山玩水.
我都係鍾意影相ga....
你未來計劃去邊度旅行? 可以度吓期哇....
你地好呀. 我想去雲南, 四川, 或者韓國瀟洲呀. 你呢?? 你係唔係70後呀?
我都好鐘意影相架,但好少影人。慢慢喺一個陌生城市,影下相,食下野,勁嘆!
我都鍾意影相架, 不過工作時間長好難約人, 去旅行都鍾意去影相多過shopping, 計劃緊出年去柬埔寨影相
回復 6# chingyee1105

我都係,唔中意影自己,亦麻麻地影人。中意影景,小動物,憑感覺影相。
回復 9# happygirl@5

你去旅行通常去幾多日咖?好多旅行其實都最好去一星期以上,不過工作、屋企小狗,都令我好難請太耐假,不過,又想試下真真正正感受去旅行的感覺。成日覺得去旅行唔係去第二度食嘢飲咖啡hea下就係,行街買嘢,真正嘅旅行應該感受當地嘢先啱
回復 11# husguin
唔多過五日, 我有假人朋友無假, 朋友放假我都要返工, 我都無腳去旅行, 我公司都好難攞假, 有時批左到最後都唔比放, 所以我都好難約人
回復 12# happygirl@5

咁慘,咁你去旅行咪要即興?
回復 13# husguin

所以好少去旅行
男既可以嗎?
我都喜歡旅行影相,好多時都一個人去,都想多D可以有伴一齊去
I love travel and take photos too.
睇下有無機會一齊旅行, EVEN 係HK約出黎一齊去映相呀